Budapest-Sopron-Bécs

Kótai Eszter vagyok, a KEKinterior, belsőépítészeti tervezésre és lakberendezésre szakosodott cég vezetője. Csapatunk tagjainak kiemelkedő szakmai háttere és több éves tapasztalata biztosítja, hogy az enteriőr kialakítás végeredménye nem csak dizájn, hanem technikai szempontból is tökéletesen működőképes legyen. Önnek, mint megrendelőnek első körben nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot velünk.

Miért választottam ezt a szakmát?

Talán a legrövidebben úgy tudnám megfogalmazni, hogy azért, mert azt gondoltam, sosem lesz annyi ingatlanom, hogy mindegyiket berendezhessem más-más, nekem tetsző stílusban. 🙂 Így inkább másoknak rendezem be az otthonait, vagy akár közösségi tereit, éttermét, ezzel is hódolván szenvedélyemnek. Az, hogy nem fókuszálok egy stílusirányzatra, hanem szerteágazóbb ízlésvilággal rendelkezem, képessé tesz arra, hogy a különböző megrendelői igényeknek megfeleljek.

Az évek alatt nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy folyamatosan képezzem magam. Így az általunk tervezett ingatlan nem csak mutatós lesz, hanem minden technikai részlet is a helyére kerül. Fontosnak tartom, hogy aki a leendő otthonát szeretné velünk megterveztetni, egy teljes körű szolgáltatást kapjon. A terek átszervezése, és az ehhez tartozó tudnivalók, mint pl. vízvezetékek, falak mozgathatósága ugyanúgy fontos tényező, mint a szakmai tanácsadás a fűtésrendszerekről, szigetelésekről, vagy akár a historizáló nyílászárók felújításáról.

Ezekben és egyéb szakmai kérdésekben is nagy segítségemre van a tapasztalt szakemberekből álló csapatom.

Hol szereztem szakmai tapasztalatot?

2009-ben végeztem el a lakberendező tanfolyamot, mellyel párhuzamosan elkezdtem dolgozni Bécsben a Moser Wohn- und Küchenstudio munkatársaként.

A legmagasabb minőség jellemzi a luxus-konyhagyártó bulthaup céget, ahol szintén volt szerencsém a minőségi bútorgyártás, és –tervezés folyamatiba betekintést nyerni.

A bécsi építőmérnöki főiskolán folytattam tanulmányaimat, majd pedig Németországba kerültem tervezőként az országban a 2. legnagyobb, közületek, éttermek, kávézók, pékségek tervezésével és berendezésével foglalkozó céghez, az Aichingerhez.

A külföldi munkáimmal párhuzamosan, 2009-ben elkezdtem önálló vállalkozói tevékenységemet, mely 2018-ban, kisfiam születésével egyidejűleg teljesedett ki.

Kótai Eszter

Vezető tervező

  Wehli Gergely

  Grafikus

   Poós Norbert

   Faipari technikus

    Párizs István

    Felelős műszaki vezető, magasépítő technikus

     Partnereink