Lakberendezési tanácsadás

Helyszíni tanácsadás, melynek időtartama körülbelül 1,5 - 2 óra

A találkozón a tervező a megrendelő által felvetett témákra fókuszál, legyen szó akár technikai, kivitelezési szakági témákról, vagy kizárólag lakberendezési szín-, és stílus-tanácsadásról.

Ára: 35000,- Ft (amennyiben az időtartam nem haladja meg a 2,5 órát, és a helyszín Budapest közigazgatási határain belül, vagy Sopronban található.)

Teljes körű belsőépítészeti tervezés

A megrendelő igényéhez alakított szolgáltatás. Új építésű ingatlanok, kávézók, éttermek, üzletek tervezése, használt ingatlan felújítási, átépítési terve. Részletes terv látványtervvel, szakági kiviteli tervekkel (Építési-, bontási terv, gépészeti terv, burkolási terv, konyhabútorterv, moodboard..stb.) A tervezési munka fókuszálhat csak bizonyos munkafolyamatokra; illetve lehetőség van akár többlépcsős tervezési szolgáltatást is igénybe venni.

Ára: függ a munka összetettségétől és az ingatlan méretétől. Keressen meg minket egy személyes ajánlatért!

Interior facelift

Elsősorban üzletek, rendelők, éttermek, hotelek, irodák számára ajánlott szolgáltatás. Amennyiben látványos változást szeretnének, több vendéget, pácienst becsalogatni, de nincs tervben egy nagyobb felújítás, vagy a körülmények épp nem teszik lehetővé, akkor ajánljuk önnek ezt a szolgáltatást.

Ára: Keressen meg minket egy személyes ajánlatért!

Kivitelezés és/vagy művezetés

A kivitelezési szolgáltatás jelenleg csak Sopron és környékén vehető igénybe. További információért keressen meg telefonon, vagy emailben!