Lakberendezési tanácsadás

Helyszíni tanácsadás, melynek időtartama körülbelül 1,5 - 2 óra

A találkozón a tervező a megrendelő által felvetett témákra fókuszál, legyen szó akár technikai, kivitelezési szakági témákról, vagy kizárólag lakberendezési szín-, és stílus-tanácsadásról.

Ára: 25000 Ft+Áfa (amennyiben az időtartam nem haladja meg a 2,5 órát, és a helyszín Budapest közigazgatási határain belül, vagy Sopronban található.)

Teljes körű belsőépítészeti tervezés

A megrendelő igényéhez alakított szolgáltatás. Új építésű ingatlanok, kávézók, éttermek, üzletek tervezése, használt ingatlan felújítási, átépítési terve. Részletes terv látványtervvel, szakági kiviteli tervekkel (Építési-, bontási terv, gépészeti terv, burkolási terv, konyhabútorterv, moodboard..stb.) A tervezési munka fókuszálhat csak bizonyos munkafolyamatokra; illetve lehetőség van akár többlépcsős tervezési szolgáltatást is igénybe venni.

Ára: függ a munka összetettségétől és az ingatlan méretétől. Keressen meg minket egy személyes ajánlatért!

Interior design Face-lifting

Elsősorban üzletek, rendelők, éttermek, hotelek, irodák számára ajánlott szolgáltatás. Amennyiben látványos változást szeretnének, több vendéget, pácienst becsalogatni, de nincs tervben egy nagyobb felújítás, vagy a körülmények épp nem teszik lehetővé, akkor ajánljuk önnek ezt a szolgáltatást.

Ára: Keressen meg minket egy személyes ajánlatért!

Kivitelezés és/vagy művezetés

A kivitelezési szolgáltatás jelenleg csak Sopron és környékén vehető igénybe. További információért keressen meg telefonon, vagy emailben!